IniciNoticiesEntitatsLa Delegació Oncolliga Tordera engega els preparatius per la seva famosa caminada...

La Delegació Oncolliga Tordera engega els preparatius per la seva famosa caminada popular al juny

L’espai dedicat a les entitats de Tordera entrevista a la Dolors Pignatelli i a la Meli Ibáñez, representants de la Delegació Oncolliga Tordera, per conèixer les iniciatives que estan preparant per a aquest any al municipi.

La Delegació Oncolliga Tordera dona un cop d’ull al passat i valora la implicació de la població amb l’entitat, i com han viscut el procés d’adaptació després de la pandèmia. Així ens ho explicava la Dolors Pignatelli, membre de l’entitat.

Dolors Pignatelli

Altrament, des de l’entitat, comencen els preparatius per la caminada popular que organitzen a finals de juny. La caminada s’inicia des de Sant Andreu, i es continuarà pels punts marcats dins l’itinerari. A més, es farà una botifarrada per gaudir d’un gran dia per l’aportació contra el càncer. Ho declarava la mateixa Meli Ibáñez, representant de la Delegació Oncolliga Tordera.

Meli Ibáñez

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina

ÚLTIMES NOTÍCIES