IniciNoticiesEsportsEls equips sènior del CEEB Tordera fan els deures i mantenen vives...

Els equips sènior del CEEB Tordera fan els deures i mantenen vives les esperances de la permanència

Una jornada on els dos primers equips del CEEB Tordera han estat en el centre d’atenció per la importància dels seus enfrontaments d’aquesta jornada esportiva, les dues cites en diumenge.

Qui primera feia els deures era el sènior masculí. Iniciaven el play-off de permanència de segona catalana amb victòria contra el CB Solsona en el pavelló dels Països Catalans. 70-62 va ser el marcador final. 

El sènior femení de Copa Catalunya no llença la tovallola i lluitarà fins a les últimes opcions possibles de mantenir-se a la categoria màxima del bàsquet femení català una temporada més. Triomf amb autoritat ahir a la tarda a domicili, a la pista del Cornellà per 34-84 aconseguint també superant el bàsquet average. Les torderenques continuen depenen d’elles mateixes, una setmana més.

Empat en el últim sospir de l’Athletic Club Tordera Parc. Gràcies a un penal convertit per Edgar Lara va significar el 5-5 contra el Maçanet de la Selva dins de la jornada 21 de la segona divisió catalana de futbol sala.

Un CH Mataró més encertat amb les jugades de pilota aturada s’emporta el derbi maresmenc de l’OK Lliga Plata Nord contra el CPTordera per la mínima 4-3 i es col·loca segon a dues jornades per acabar.  En canvi els torderencs amb la feina feta de la permanència sumen la segona derrota consecutiva.

ÚLTIMES NOTÍCIES