IniciNoticiesEsportsNova jornada decisiva per alguns dels primers equips torderencs

Nova jornada decisiva per alguns dels primers equips torderencs

Després de l’aturada de setmana santa, les competicions es tornen a activar, ja sense aturar-se fins al final. Qui si descansa per calendari, és el primer equip del CFTordera. Gràcies a l’última victòria aconseguida al camp del Guíxols, els homes entrenat per en Pai han pogut agafar oxigen per seguir amb opcions de permanència. Qui també es troba amb la mateixa situació i amb una nova final diumenge, és el sènior femení del CEEB Tordera a la Copa Catalunya. Visiten la pista del Cornella a les 17:45h, un enfrontament que es podrà viure en directe per Ràdio Tordera i el canal de Youtube.

Qui també inicia el play-off de permanència a segona catalana de bàsquet és el sènior masculí. Faran el seu debut diumenge al Pavelló dels Països Catalans, reben la visita del Solsona a les 17h.

El CPTordera també disputarà el seu partit el dissabte a les 20h a la pista del CH Mataró. Un derbi maresmenc força descafeïnat perquè cap dels dos equips es juga res amb els deures fets de la permanència des de fa unes jornades. Un duel que es podrà seguir a través del Youtube.

I el dissabte a les 19h també disputarà el seu partit el primer equip de l’Athletic Club Tordera Parc en el pavelló dels Països Catalans. El Maçanet de la Selva és el proper rival, classificat en setena posició, mentrestant els blancs i vermells són novens de la segona divisió catalana de futbol sala.

ÚLTIMES NOTÍCIES