IniciNoticiesEducació L'AJUNTAMENT DE TORDERA PRESENTA EL PROJECTE DE LA LLAR D'INFANTS MUNICIPAL,...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA PRESENTA EL PROJECTE DE LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL, AMB L’OBJECTIU QUE ENTRI EN FUNCIONAMENT EL SETEMBRE DEL 2004.

L’ajuntament de Tordera, va aprovar en el ple extraordinari del passat mes de desembre el projecte de construcció de la nova llar d’infants municipal. El nou equipament està projectat per cobrir les necessitats reals del municipi i preveu donar cabuda a 74 nens i nenes d’entre 0 a 3 anys, d’acord amb la legislació vigent d’ensenyament.
El projecte ha estat redactat pels serveis tècnics municipals i està pressupostat en un total de 489.000 euros, xifra per la qual ja s’ha sol·licitat una subvenció al departament d’ensenyament de la generalitat. L’equipament ocuparà una superfície construïda de 351 metres quadrats amb porxos exteriors. El projecte de la llar d’infants dibuixa una sala polivalent central per a diferents usos, a l’entorn de la qual s’organitzaran les aules i els espais de servei.
Les aules, que oscil·laran entre les 30 i 40 metres quadrats, tindran cadascuna una sortida a l’exterior. Hi haurà una unitat per a nens i nenes de 0 a 1 anys amb capacitat per a 8 places. Aquesta unitat compta també amb un canviador per als infants i una zona de biberoneria. Per altra banda, hi haurà dues aules per a nens i nenes de 1 i 2 anys, amb capacitat per a 26 places i dues aules més per als infants de 2 i 3 anys que donarà cabuda a 40 places. Totes les aules compten amb una sala higiènica per als alumnes. A banda de les aules, el projecte de la llar d’infants dibuixa també una zona de serveis per al personal, vestidors, dos magatzems i un despatx de direcció. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha explicat aquest matí en roda de premsa, el projecte definitiu de la futura llar d’infants.

Joan Carles Garcia, ha confirmat que les obres començaran a l’abril, amb l’objectiu que entri en funcionament el setembre del 2004.

La llar d’infants s’ubicarà a un solar de 1442 metres quadrats, situat entre la futura anella de circumval·lació i el carrer d’Amadeu Vives. L’equipament tindrà dos accessos, un pel futur vial de circumval·lació i l’altre pel carrer d’Amadeu Vives, al costat de Can Comte. La nova llar d’infants, juntament amb la construcció de la futura escola pública a la zona del Mas Ros i les reformes a l’actual col·legi Ignasi Iglesias, es resoldrà de manera definitiva la problemàtica generada fa uns mesos per la manca de places en la llar d’infants i educació infantil i primària a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES