IniciNoticiesEntitatsJordi Catalan nou president de L’Esplai de la Gent

Jordi Catalan nou president de L’Esplai de la Gent

L’Esplai de la Gent Gran de Tordera ha pogut celebrar, després de dos anys, l’assemblea ordinària per dur a terme el canvi de la junta directiva. Una assemblea que s’havia de fer el mes de març del 2020 però que, degut a la irrupció de la pandèmia, s’ha hagut de posposar fins dos anys després.

La renovació de la junta és parcial, si bé 4 de les 10 persones que formen la nova junta ja hi eren a l’anterior. El canvi més destacat és al capdavant de la Junta. Miquel Pujol deixa la presidència i al seu lloc hi entra Jordi Catalan. L’assemblea, que va ser tot un èxit, va aprovar aquesta renovació al complert.

La nova junta encapçalada per Catalan arriba amb l’ànim de “mantenir allò que funciona” però aportant novetats. Jordi Catalan explica qui forma el nou equip en declaracions al Tordera en Directe.

Junta Esplai 1

Un dels primers actes és aquest dijous 7 d’abril a les 17h de la tarda, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, durà a terme una xerrada a l’Esplai per explicar els nous projectes que estan en marxa. Ho detalla Catalan.

Junta Esplai 2

L’Esplai compta amb prop d’una quinzena d’activitats en marxa que omplen l’esplai. A més de les sevillanes, el taller de català, el ball o el gimnàs, la nova junta està disposada a recuperar-ne una: el taller de pastisseria.

Junta Esplai 3

Les sortides més properes previstes són:

19 d’abril, a Barcelona per veure l’espectacle teatral de La Cubana. Les places estan totes esgotades.

També es preveu una visita a una fàbrica tèxtil de la ribera del Ter. Al mes de maig, viatge en globus aerostàtic amb hotel inclòs.  Finament, una visita cultural al Perigot de cares al juny.

ÚLTIMES NOTÍCIES