IniciNoticiesEducacióEls alumnes de l'institut Lluís Companys participen en la vuitena edició de...

Els alumnes de l’institut Lluís Companys participen en la vuitena edició de la fira “Ciència en equip”

L’espai dedicat a les escoles i instituts de Tordera, coneix una setmana més quines són les novetats dels centres escolars del municipi.

El passat dissabte al matí i després de dos anys, els alumnes de l’institut Lluís Companys van participar en la vuitena edició de la fira “Ciència en equip” a Girona. Durant tot el matí, l’alumnat va portar a terme diferents experiments científics per mostrar a altres alumnes de secundària i als ciutadans que passejaven pels carrers. La fira “Ciència en equip” és un espai dedicat a la ciència dins del món educatiu, amb l’objectiu de divulgar i promoure l’interès per la ciència als joves.

Altrament, l’AMPA Serra de Miralles anuncien que organitzen tots els divendres, un berenar a les quatre i mitja de la tarda al pati d’Educació Infantil. Aquesta iniciativa se suma a la petició de recollida de llibres i peluixos que estan organitzant per recaptar diners per les colònies de final d’etapa de l’alumnat de 6è de primària. Si voleu escoltar el programa sencer, ho podeu fer els dimarts a dos quarts d’onze del matí al dial 107.1, o bé,  trobareu el programa sencer a la web www.radiotordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES