L’OFICINA DE CATALÀ OBRE EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS PER ALS NOUS CURSOS DE CATALÀ PER A ADULTS.


L’Oficina de Català de Tordera informa que s’ha obert el període d’inscripció per als nous cursos de català per a adults, presencials i a distància, que començaran el dia 2 de març.
En el curs presencial s’impartirà el nivell bàsic, adreçat principalment a no catalanoparlants. L’objectiu és donar continuïtat al curs que va començar el mes d’octubre i que ha comptat amb una vintena d’alumnes.
Per altra banda, l’Oficina també oferirà cursos de català de tots els nivells a distància.
Per poder matricular-se als cursos de català caldrà fer prèviament a la inscripció una prova de col·locació per conèixer el nivell de català de cada alumne. Les inscripcions es podran fer fins al dia 25 de febrer, de dilluns a divendres de 9 a 13 h a l’Oficina de Català de Tordera (Pl. Església, 2).
Paral·lelament als cursos de català també es reemprendran properament les sessions de conversa incloses dins el programa de Voluntariat lingüístic, promogut per l’Oficina de Català i l’Associació de Voluntariat de Tordera.

Aquests sessions serveixen de reforç per als alumnes dels cursos de català i per a totes aquelles persones que volen millorar el català parlat.
Per a informació sobre tots els cursos i les sessions de conversa cal adreçar-se a l’Oficina de Català de Tordera.