LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA ORGANITZA LA SETMANA DE LA PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS.


La regidoria de Promoció Econòmica de de l’Ajuntament de Tordera ha organitzat per fins al 4 d’abril diferents activitats emmarcades en la Setmana de la Prevenció dels Riscos laborals.
L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar la salut en el treball i donar a conèixer als empresaris, treballadors, autònoms, escolars i al públic en general la importància i la necessitat de la prevenció dels accidents en el lloc de treball.
Ahir, es va inaugurar l’exposició “La seguretat no és broma”, una mostra de cartells sobre prevenció d’accidents laborals datats del 1925 al 1937 extrets del fons de l’Arxiu Nacional de Catalunya.

L’exposició és pot visitar al Teatre Clavé fins diumenge, 4 d’abril.
D’altra banda, dimecres 31 de març, a dos quarts de 9 al Teatre Clavé, tindrà lloc una conferència a càrrec de Jordi Martínez, director del Centre de Seguretat i Condicions en el Treball del Departament de Treball i Indústria de la Generalitat. La xerrada, que serà de caràcter formatiu i informatiu, tractarà “Els ajuts a les PIMES en temes de prevenció”.
Finalment, coincidint amb la celebració de la Fira Mercat del Ram, l’Àrea de Promoció Econòmica disposarà d’un estand específic en el recinte firal en el qual, entre d’altres, es duran a terme diferents activitats relacionades amb aquesta temàtica. 

L’organització de la Setmana de la Prevenció dels Riscos Laborals rep el suport del Departament de Treball i indústria de la Generalitat i la Fundació Teatre Clavé.