UN SANT PONÇ PASSAT PER AIGUA DESLLUEIX UNA DE LES FESTES LOCALS MÉS POPULARS I PARTICIPATIVES.


La pluja ha jugat una mala passada a Tordera. El popular aplec de Sant Ponç es va celebrar igualment, però es va notar una notable disminució de públic. Tot i el mal temps, la comissió de festes de l’Ajuntament va preparar la paella i es calcula que es van arribar a repartir prop de 1.770 plats d’arròs. Els actes religiosos es van poder celebrar a l’ermita, però les sardanes de la tarda es van traslladar a la pista de L’Amistat, sota aixopluc. Els més atrevits van desafiar la pluja i van dinar al paratge de Sant Ponç.

La nit de dilluns a dimarts, alguns ciutadans, sobretot joves, van muntar les tendes per quedar-se a dormir al paratge de Sant Ponç.
Els actes de Sant Ponç estaven organitzats per la Comissió de Festes, la Regidoria de Festes i rebien la col·laboració d’una trentena d’establiments locals que van cedir els ingredients per l’arrossada popular.