Dimarts, 17 maig, 2022
IniciAppÚltim ple del 2021 on se sotmet a votació una modificació de...

Últim ple del 2021 on se sotmet a votació una modificació de crèdit

Aquest dimarts se celebra el Ple Municipal del mes de Desembre. La part resolutiva consta de 3 punts. La regidoria d’Hisenda presenta un punt per a l’aprovació d’una nova modificació de crèdit extraordinari.

També es porta a ple la creació d’un lloc de treball de tècnic/a de via pública, transport i mobilitat. Els Precs i Preguntes conclouran l’últim ple de l’any 2021. Es podrà seguir en directe a partir de les 19:00h des de Ràdio Tordera a la 107.1FM i al Youtube.

Cal destacar que, davant les noves mesures sanitàries, l’Ajuntament de Tordera ha informat que el Ple se celebrarà a porta tancada i se suspèn el Consell de la Vila.

ÚLTIMES NOTÍCIES