El CFA obre les portes del nou curs 2021/2022 amb mesures per a una formació artística segura


Arriba el setembre i un anys més, el Centre de Formació Artística (CFA) obre les portes del nou curs 2021/2022 amb noves mesures de seguretat i higiene que garanteixen el benestar de tot l’alumnat i la seva formació artística.

El Centre de Formació Artística (CFA) està format per l’escola de música, l’escola de dansa, l’aula de teatre i l’aula de belles arts, juntament amb l’àrea de Sensibilització adreçada als més petits (3 – 6 anys). Enguany, un centenar d’alumnes de totes les edats estan inscrits en les diverses opcions artístiques i formatives que s’emmarquen en les cinc àrees del CFA: escola de música, escola de dansa, aula de teatre, aula de belles arts i sensibilització. Totes elles adaptades a les noves mesures de prevenció, per a garantir la seguretat dels alumnes i professors.

Des del Teatre Clavé asseguren que estan emparant l’activitat en el “respecte escrupolós de la distància social” i després en avançar a través del fet artístic, “desenvolupant la capacitat de pensar i d’imaginar, ampliant la percepció del món gràcies a entendre i saber ordenar el que succeeix”. De fet, han abaixat les ràtios dels grups a només 10 alumnes i el professor, també s’han creat grups bombolla i un protocol estricte per assegurar la seguretat de tots. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro destaca el paper transversal de les aules i en especial l’àrea de sensibilització.

Navarro centre formacio artistica

El curs 2020/2021 s’allargarà fins el mes de juny, seguint el mateix calendari escolar del municipi de Tordera.