78 casos de Covid-19 detectats a Tordera en una setmana


Segueixen apareixent casos positius de coronavirus a Tordera. Segons dades del Departament de Salut, en la última setmana s’han registrat 78 casos de covid a Tordera i un total de 181 en els últims 14 dies. Tot i que son menys casos que la setmana la tendència encara és alta.

El director del CAP Tordera, Leonardo Heredia explica que la franja de major afectació és de mitjana edat.

Heredia 28 juliol

La incidència acumulada de diagnosticats els últims 7 dies per cada 100.000 habitants es situa en 796,64 (la setmana passada era de 1144,28). Per altra banda, la taxa de reproducció de la pandèmia i es queda en un valor de 0,85 (recordem que el risc de contagi creix si el valor és superior a 1). Les autoritats locals fan una crida a la responsabilitat ciutadana individual per seguir amb les mesures de seguretat pertinents: distància, mascareta i rentat de mans. El Govern de la Generalitat ha confirmat que es mantindrà durant tot l’estiu el toc de queda a les 0:30h i la limitació de trobades a 10 persones.