95 positius de la COVID-19 a Tordera en només 7 dies


Tordera continua amb una incidència molt alta de positius per Coronavirus. Les darreres dades del departament de salut indiquen que en la última setmana s’han registrat 95 casos positius a Tordera i un total de 153 en els últims 14 dies. Es tracta del brot més important que pateix Tordera des de l’inici de la pandèmia i el 70% dels casos són de la variant delta.

El director del CAP Tordera, Leonardo Heredia explica els casos positius es donen majoritàriament en persones menors de 45 anys. Heredia celebra que a Tordera es pugui aplicar el toc de queda, però considera que la mesura queda curta.

Heredia 16 juliol

La incidència acumulada de diagnosticats els últims 7 dies per cada 100.000 habitants es situa en 500. A més, la taxa de reproducció de la pandèmia també creix amb un valor de 1.31 (recordem que el risc de contagi creix si el valor és superior a 1). Les autoritats locals fan una crida a la responsabilitat ciutadana individual per seguir amb les mesures de seguretat pertinents: distància, mascareta i rentat de mans.