L’equip xou júnior del Patinatge Artístic Tordera participa aquest diumenge al campionat de Catalunya


Amb la vista posada a Riudoms, aquest és el repte que té entre cella i cella l’equip xou junior del Club Patinatge Artístic Tordera per aquest pròxim diumenge dins del format del Campionat de Catalunya. Tot i que fins a finals d’any, l’equip torderenc es va anar preparant per a una possible celebració de l’estatal, en veure que això no arribava, l’equip tècnic ja va canviar el xip i s’ha hagut d’esforçar de valent per arribar al màxim de preparats possibles per a la propera cita esportiva. El president de l’entitat, Juan Carlos Herrero, explicava ahir vespre dins del Show diari que afrontaven amb moltes ganes la prova esportiva.

Herrero previa camp cat 1

Herrero confirmava que malgrat el confinament comarcal, la competició es desenvoluparà.

Herrero previa camp cat 2

Després del sorteig celebrat el passat dimecres 31 de Març, el PA Tordera sortirà en la 12a posició d’un total de 19 grups participants en aquesta categoria. En total l’aturada de les competicions per ells ha estat de més d’un any, temps que els ha servit per millorar la coreografia presentada al Campionat de Lleida 2020.

Recordem que les torderenques defensaran la sisena posició del campionat de Catalunya aconseguit l’any passat, que les va permetre poder aconseguir un bitllet pel trofeu estatal i que mai es va arribar a disputar.