El torderenc Marçal Cuenca fa tres mesos que no disputa competició a França


Des del mes d’octubre les competicions estatals franceses estan suspeses. Des del govern del país veí, les mesures que han imposat per combatre la Covid-19 són molt més restrictives i ja tenen sobre la taula un possible confinament total. Pel que fa a l’esport, en comparació amb les lligues nacionals d’hoquei d’aquí, allà els pavellons estan tancats i no poden ni jugar ni entrenar. Tal i com ens explicava dilluns al Show dels Esports, el capità torderenc del Saint Omer Marçal Cuenca, malgrat estar arrelat al municipi on viu i treballa, s’ha pogut arribar a plantejar buscar-se la vida per poder tornar a practicar l’esport que es dedica.

Cuenca aturada hoquei 1

El mateix Cuenca comentava que degut a la situació d’aturada esportiva obligada, la lliga francesa d’hoquei ha tingut una fugida general de jugadors que ja venien de fora i que s’han continuat buscant la vida en un altre país.

Cuenca aturada hoquei 2

El mateix capità afegia que com passa aquí, la gent posa en dubte algunes normes i mesures que només acaben perjudicant als esportistes i clubs professionals i amateurs.