Els alumnes de 1r, 2n i 4t ESO i Batxillerats de l’IES Lluís Companys confinats per positius de docents


L’institut Lluís Companys de Tordera ha comunicat a les famílies que bona part dels cursos hauran d’estar confinats fins al 24 de gener. A causa de diferents positius detectats entre el personal del centre queden confinats 421  alumnes de 1r, 2n i 4t d’ESO i Batxillerats. Podran continuar les classes presencials els alumnes de 3r ESO, Projecte Riu i Cicle formatiu. Els cursos confinats continuaran les classes via online i l’institut anuncia que tots els exàmens s’endarrereixen una setmana.

D’altra banda, a l’escola Vedruna també s’informa de 2 grups confinats de 58 alumnes i 3 docents. A l’escola La Roureda tenen 2 grups confinats amb 36 alumnes i 3 docents. A L’escola Ignasi Iglesias també tenen 1 grup confinat amb 16 alumnes i 1 docent.

Les dades sobre la incidència de la covid-19 als centres educatius procedeixen del portal Traçacovid del Departament d’Educació, que actualitza diàriament la informació disponible, a partir de les dades facilitades per cada centre.