El Tordera posa el joc i el Vilafranca els gols


El CPTordera no va poder sumar la primera victòria del 2021 al parroquial dissabte vespre. Els grocs i vermells van portar la iniciativa del joc i el ritme de partit, però com ja ha passat en altres partits d’aquest curs, l’efectivitat de cara a porteria va ser pels visitants. Miki Grau va obrir la llauna amb una gran jugada col·lectiva que va acabar al fons de la xarxa. Però el minut 14 va arribar el moment fatídic pel Tordera. Dos gols amb trenta segons del Vilafranca i un altre tres minuts més tard posant l’1-3 al marcador va acabar de rematar l’equip local. Malgrat que s’anés sempre a remolc i es pogués retallar distàncies amb el 2-3 de Jordi Mateos faltant 1:20 pel final, els torderencs no van ser capaços de capgirar l’electrònic. Ara mateix sumen una ratxa negativa de quatre derrotes consecutives.
Al CPTordera aquesta setmana li tocarà viatjar fins a la pista de l’Areces dissabte a les 17:00h.