EL MOVIMENT ALTERNATIU PER TORDERA CRITICA LA MANCA DE DIÀLEG PER PART DE L’EQUIP DE GOVERN EN L’ADQUISICIÓ D’UN LOCAL PER A SERVEIS MUNICIPALS.


El grup municipal del Moviment alternatiu per Tordera, ha presentat una instància a l’ajuntament , expressant la seva queixa sobre el concurs públic pel lloguer d’un local per part del consistori municipal. Els independents critiquen que l’ajuntament adquireixi un local per a serveis municipals i que en cap moment ningú de l’equip de govern, els hagi informat sobre aquesta intenció ni de l’estat de les negociacions. El regidor del MAT, Josep Alsina, justifica el seu malestar per la gestió de l’equip de govern de CiU.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, assegura que l’ampliació de les dependències municipals és necessària i per aquest motiu s’ha obert un concurs públic pel lloguer d’un local. Garcia es mostra sorprès per les declaracions del MAT, ja que segons ell, els independents coneixen perfectament la manca d’espai del consistori.

L’adquisició d’un nou local per part de l’ajuntament de Tordera, permetrà traslladar en les noves dependències, serveis municipals, que en l’actualitat es trobaven amb problemes d’espai per poder desenvolupar la seva feina.
Tots els grups polítics municipals, estan citats avui a l’ajuntament, per tal de celebrar un acte públic per analitzar les proposicions presentades en el procediment de contractació per concurs, per a l’adjudicació del nou local per a serveis municipals.