La Generalitat declina intervenir la residència Vitàlia l’Albert


L’Ajuntament de Tordera va sol·licitar fa unes setmanes la intervenció del departament de salut a la residència geriàtrica l’Albert de Tordera. La decisió venia precedida d’un important brot per coronavirus i la manca d’informació, per part de l’empresa Vitàlia, sobre la seva gestió de la pandèmia.

Segons informava ahir en el plenari municipal, la regidora de serveis socials Toñi Garcia,  la residència privada va arribar a acollir un total de 72 casos positius per Covid19 entre octubre i novembre. Aquest fet va portar a l’Ajuntament a demanar el control de la generalitat de la residència geriàtrica.

Toñi residencia albert                                                                                              

Davant la situació actual de la residència, que ha estabilitzat els casos, el departament de Salut ha declinat intervenir el centre. D’altra banda, l’Ajuntament informa que la residència pública Can Comte, continua catalogada residència verda sense cap contagi.