Durant aquest curs infants i joves del Centre Obert el Caliu participen al Centre de Formació Artística del Teatre Clavé


Aquest curs, el Centre de Formació Artística (CFA) compta amb un grup d’infants de 7 a 12 anys del Centre Obert el Caliu en el marc del projecte coordinat amb l’àrea de Serveis Socials. L’objectiu d’aquest projecte és oferir la formació artística com a un element d’inclusió social, on els més joves puguin desenvolupar-se íntegrament a través de l’art, com a un aspecte essencial pel desenvolupament cognitiu i pel creixement personal i emocional dels participants. Escoltem la regidora de serveis socials, Toñi Garcia.

Toñi caliu

Durant tot el curs, els nes i nenes del Centre Obert el Caliu assistiran un cop per setmana al Teatre Clavé per a viure les sessions dissenyades i guiades per a professionals del Centre de Formació Artística (CFA), sessions on es potencia el desenvolupament de la sensibilitat artística a través de propostes de les diferents àrees com la dansa, l’expressió dramàtica, les belles arts i la música. Aquest procés d’experimentació i formació tindrà un resultat final que es podrà veure a la Mirada del Poeta 2021, on mostraran el seu treball en una proposta artística al voltant de l’obra poètica escollida.

Per a més informació podeu consultar-la a l’enllaç: http://www.teatreclave.cat/centreobertelcaliu