IniciAppTordera registra 11 nous casos de Covid-19 durant la darrera setmana

Tordera registra 11 nous casos de Covid-19 durant la darrera setmana

Tordera registra  11 casos de Covid-19 a la última setmana i es posiciona en risc alt de contagi del virus. El total de casos acumulats al municipi ja és de 192 i es marquen 2329 casos sospitosos.

Aquestes xifres suposen 19 casos registrats a Tordera en les dues últimes setmanes. La Taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment (rho7) continua baixant i es situa aquesta setmana  a 1.00 (l’epidèmia creix si és superior a 1).També baixa el risc de contagi, però continua sent  alt, amb un valor de 109.84

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als hospitals de la Corporació és de 7 persones a Calella i 9 a Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (13/10), a l’Hospital de Calella s’han registrat 3 ingressos i 4 altes. I a l’Hospital de Blanes s’han registrat també 3 ingressos i 4 altes.

El nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 6 persones.

 Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

ÚLTIMES NOTÍCIES