La biblioteca de Tordera amplia el seu horari


A partir d’aquesta setmana la Biblioteca de Tordera modifica el seu horari. L’espai romandrà obert totes les tardes de dilluns a divendres, de 16 a 20h, i també els matins de dimarts, dijous i dissabte de 10 a 13h. Sílvia Anfrons, directora de la biblioteca, comenta en declaracions a Ràdio Tordera l’ampliació de l’horari.

silvia Anfronts 1

Per accedir al recinte caldrà seguir una sèrie de mesures de prevenció. A més la biblioteca té preparat un protocol per tal d’oferir els seus serveis als ciutadans amb la major normalitat possible, dins de la situació d’excepcionalitat en la que el món es troba immers, escoltem Silvia Anfronts.

silvia Anfronts 2

L’espai infantil de la biblioteca també romandrà obert al públic, però amb una sèrie de restriccions, la directora de la biblioteca de Tordera ho explica.

silvia Anfronts 3

Els recordem que per accedir a la Biblioteca de Tordera és necessari fer ús de la mascareta i respectar la distància de seguretat.