Avui el concert de música Folk tanca el cicle d’estiu.


El concert de música folk, a càrrec del grup “Se’n fa una”, que havia de celebrar-se aquest passat dissabte 29 d’agost a la Plaça de l’Església va haver-se d’ajornar, degut a les condicions meteorològiques, i tindrà lloc avui 10 de setembre. Així ho explica el president de l’Associació sardanista La Nostra Dansa, Marià Vilajeliu.

Concert 1

Amb aquest acte l’Associació sardanista La Nostra Dansa conclourà el cicle de concerts d’aquest estiu. L’entitat no té previst previsió de realitzar altres actes, però des de l’Associació expliquen que es buscaran noves activitats per tal de compensar la reducció d’actes durant aquest any. Ho explica el seu president.

Concert 2

El concert de música Folk és organitzat per L’Ajuntament de Tordera amb la col·laboració de l’Associació sardanista La Nostra Dansa. El grup Se’n fa una tocarà a les 22h a la Plaça de l’Església. Els recordem que l’aforament es limitarà a les cadires que es disposaran a l’espai i que és obligatori fer ús de la mascareta.