Arriben als Hospitals de Calella i Blanes 4 respiradors fabricats a la planta de SEAT


Aquest dimecres han arribat als hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva 4 respiradors que SEAT ha produït aquests dies a la planta de Martorell. En concret, dos aparells que s’ubicaran a l’hospital de Calella i els altres dos aniran a l’hospital de Blanes. Aquests respiradors autoritzats pel Ministerio de sanidad se situaran a la zona de reanimació que s’ha habilitat a tots dos hospitals per atendre els pacients de més gravetat.

L’objectiu dels aparells és ajudar a la ventilació en situació d’absència de respiradors convencionals en aquells pacients amb problemes respiratoris severs, com els provocats per la covid-19. Només es contempla per al seu ús transitori en situació d’emergència i d’absència d’un ventilador convencional disponible.

La corporació de Salut del Maresme i la Selva agraeix a SEAT per la fabricació dels aparells i a Correus per fer la distribució d’aquest material.