Crida a seguir els canals d’informació oficials


Davant l’activació de l’alerta sanitària per la crisi del coronavirus (COVID-19), L’Ajuntament de Tordera fa una crida al conjunt de torderencs i torderenques a adoptar una actitud responsable i solidària en aquests moments difícils. Insten a seguir les indicacions de les autoritats sanitàries i de l’Ajuntament de Tordera, seguint únicament les informacions i recomanacions establertes des dels canals oficials, sense caure en l’alarmisme, però sent conscients que reduir els contagis és responsabilitat de totes i tots. També es demana que no es faci circular informacions que no estiguin contrastades i que no provinguin de fonts oficials, mantenint una actitud de distanciament social sempre que sigui possible i respectant els confinaments i les indicacions dels professionals sanitaris. Escoltem el primer tinent d’alcalde i regidor de seguretat, Rafa Delgado.

rafa canals oficials

Els canals oficials de Tordera, són el mateix Ajuntament a través de la pàgina web o els perfils del consistori a les xarxes socials, perfils de la Policia Local i Protecció Civil i l’emissora municipal de Ràdio Tordera a través de les ones, web i xarxes socials. També, davant qualsevol dubte, es pot trucar a l’Ajuntament al 93.764.37.17.