El Centre de Distribució d’Aliments de Tordera ofereix el servei amb normalitat


El Rebost de Tordera “De Tots” segueix oferint el seu servei habitual entre la crisi del coronavirus. Tot i així, els serveis s’estan fent amb mesures higièniques seguint sempre les obligacions sanitàries del consistori i de l’Estat. Aquest és un servei que atén a totes aquelles persones i famílies torderenques que ho necessitin.

Tot i que la previsió és que augmentin les demandes de les famílies per la recomanació de confinament, de moment el servei s’està efectuant amb normalitat i sense perill, segons explica la responsable del Centre de Distribució d’Aliments de Tordera, Domi Lorenzo.

centre distribució aliment normalitat 1

El servei es fa, doncs, amb normalitat cada dimarts i dijous en els horaris habituals. Tot i així, es fa una crida a cedir aliments per tal de poder mantenir el subministrament a aquelles persones necessitades, per prevenir qualsevol imprevist en aquesta situació d’emergència. Per tal de poder realitzar la donació, això sí, es demana prèviament contactar amb la Domi Lorenzo al telèfon 637 21 99 81 o el Rebost d’Aliments al telèfon 93 764 24 26. Des d’allà es donaran les indicacions per tal de poder ajudar però sempre salvant-se en salut. Així ho explicava Domi Lorenzo.

centre distribució aliment normalitat 2

El Rebost “De Tots” es troba situat al Polígon de Can Verdalet de Tordera.