A partit d’avui l’esport torderenc es blinda un mínim de quinze dies per mesures de seguretat contra el Coronavirus


Tal i com va comunicar l’Ajuntament de Tordera a través d’un comunicat ahir al migdia, l’activitat esportiva del municipi es farà a porta tancada a partir d’aquest dijous 12 de març. Això implica que a les instal·lacions esportives del municipi s’hi podran realitzar els entrenaments i partits que pertoquen però amb accés restringit. Els pares, mares i/o tutors podran acompanyar els seus fills/es menors d’edat a les activitats. El regidor d’esports del consistori torderenc Pau Megias, ahir al vespre dins del Show dels Esports enviava un missatge als clubs torderencs amb la recomanació principal a seguir.

Megias coronavirus 1

Megias detallava el dispositiu de control d’accés que s’aplicarà en els propers dies a les instal·lacions esportives.

Megias coronavirus 2

El CFTordera va fer una passa més endavant i va decidir suspendre els entrenaments dels equips base fins a nou avís. De fet des de la federació catalana de futbol han ajornat tots els partits de futbol i futbol sala durant dues setmanes.

Amb el bàsquet també passa exactament el mateix ja que la Federació Catalana de Basquetbol ha ajornat per quinze dies la competició.

I la federació catalana de patinatge també ha seguit el mateix protocol i ha ajornat durant quinze dies tota l’activitat. Això també inclou la Reial Federació Espanyola de Patinatge amb la suspensió finalment del partit del CPTordera d’aquest diumenge.

Pel que fa al CEM Tordera segons fonts consultades a la direcció de la instal·lació, de moment no hi haurà cap modificació dins la seva planificació.   

Aquesta mesures de prevenció del virus a Tordera entren en vigor a partir d’avui dijous 12 de març.