El president Torra i la consellera Budó visiten Tordera per conèixer les conseqüències del desbordament


El president de la Generalitat, Quim Torra i la consellera de presidència, Meritxell Budó han visitat aquest matí els efectes del desbordament de la Tordera, al pas pel nostre terme municipal. Acompanyats per l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i els regidors del consistori, el president i la consellera han pogut avaluar les conseqüències de la riuada i l’estat actual de l’emergència a la zona. Durant una reunió prèvia, han indicat les gestions que caldrà fer a partir d’ara amb les diferents administracions per resoldre progressivament els danys causats pel temporal. En declaracions a Ràdio Tordera, Quim Torra assegurava conèixer bé el territori, en ser fill de Blanes, i anunciava que caldrà fer properament una valoració dels danys ocorreguts.

entrevista quim torra 23-01-20

La consellera de presidència, Meritxell Budó avança que la setmana vinent es coordinaran amb els municipi afectats per concretar les ajudes que necessitin.

Meritxell Budo

Totes les persones que han estat evacuades aquestes nits ja estan tornant a casa. Tot i això, es demana màxima prudència i precaució ja que el nivell del riu encara es pot veure afectat per les pluges que han afectat a primera hora del dia la zona de Viladrau i el Montseny.