IniciAppTordera aporta més de 6000€ per la Marató de TV3

Tordera aporta més de 6000€ per la Marató de TV3

Una vegada més els torderencs/ques es van implicar amb la Marató de TV3 i les mostres de solidaritat van ser diverses organitzen tot un seguit de propostes. 

Amb dades genèriques dels fons sumats, tenint en compte que algunes associacions, clubs, escoles i entitats fan els seus ingressos pel seu compte, des de l’Ajuntament ens presenten algunes xifres centralitzades que s’han rebut al departament de Serveis Personals. 

Pel que fa al Mercat solidari impulsat per diverses entitats (Associació del Voluntariat, Nostra dansa, Comissió de festes, Ampa Vedruna, Agermanament Santa Rosa, Cercle Astronòmic, Foto Club, Colla de Geganters, ACR Pere cot, Associació Artesans i Comissió Pubillatge) en total es van sumar un total aproximat de 3700€. La Biblioteca de Tordera va aconseguir 310€, el Fotoclub Tordera va editar uns calendaris solidaris un any més amb un total de 480€, l’ANC Tordera va fer uns davantals solidaris catalans amb 325€ o la Marxa de Sant Daniel va recaptar 690€. 

Ràdio Tordera va fer un còmput global de 900€ per la Vermutada Solidària, durant aquells dies l’Esplai de la Gent Gran 391,10€ també fa la seva particular aportació, el mateix que el CEM Tordera.

L’Escola Serra de Miralles també va aportar l’import de l’entrada de la cantada de nadales a la Marató, l’entrada del festival de Patinatge Artístic del CPTordera també va anar recaptada per la iniciativa de TV3 o la fundació El Rusc any rere any també col·labora fent la seva aportació. 

A la xifra final no estan incloses les aportacions personals de la gent del municipi que han fet directament amb la Marató de TV3.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio d’aquest 2019 va tancar el marcador amb 9.404.256€

ÚLTIMES NOTÍCIES