CUP Tordera escenificarà demà el seu trencament amb la constitució espanyola.


La Candidatura d’Unitat Popular trenca amb la Constitució Espanyola. És per això que ha instat públicament al Govern de l’Ajuntament de Tordera a mantenir la seva activitat política de manera habitual durant la jornada de demà divendres 6 de desembre.

La Candidatura d’Unitat Popular convida a tots els ciutadans de Tordera que així ho vulguin a apropar-se amb un exemplar de la Constitució a la Plaça de l’Església demà divendres 6 de desembre a les 12:00h, on la Candidatura d’Unitat Popular escenificarà aquest trencament particular amb la Constitució Espanyola.

Per últim, la CUP insta a tothom a assistir demà divendres 6 de desembre a les 17:00h al concert solidari que es realitzarà a l’IES Lluís Companys organitzat per ANC Tordera i Òmnium Cultural Alt Maresme en suport als joves represaliats per les protestes.