Avui es convoca ple extraordinari per rebutjar la sentència contra els presos i preses polítiques


L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, convoca Ple Extraordinari per avui, a les 19:00h, al Teatre Clavé, per mostrar el rebuig del municipi a la sentència condemnatòria emesa pel Tribunal Suprem en relació al judici de l’1 d’octubre i la causa independentista.

El ple portarà a l’aprovació la moció consensuada per l’Associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per la Independència que a més de rebutjar la sentència, reclama la llibertat immediata dels presos i preses polítiques, mostra el compromís amb l’autodeterminació i reafirma el caràcter pacífic i no violent del moviment independentista català. Ho explica, Joan Carles Garcia.

alcalde ple extraordinari

El ple començarà a les 19:00h i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.