La Marxa per la Llibertat que sortirà de Girona passarà demà per Tordera


L’ANC i Òmnium Cultural han anunciat les primeres accions unitàries per respondre a la sentència del Tribunal Suprem, es faran cinc marxes massives, anomenades Marxes per la Llibertat i sortiran de cinc localitats diferents: Girona, Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona, aquestes aniran passant de poble en poble per tot el territori fins a arribar a Barcelona.

Segons ha explicat Quim Bou, de l’ANC, Tordera rebrà els participants d’aquesta marxa demà dimecres a la tarda, on es muntarà un punt d’avituallament, seguidament els marxants es dirigiran a Malgrat de Mar on faran nit. La previsió és que la Marxa passi per Tordera sobre les 18:30h.

Bou Marxa

Les marxes pretenen ser una resposta a favor de la llibertat, de les i els presos polítics, les i els exiliats, així com per reivindicat l’autodeterminació. Com deixem es preveu que els primers participants en la marxa arribin a dos quarts de 7 de la tarda a la nostra vila per fer parada d’avituallament i continuar ruta a Malgrat.