El dissabte 28 de setembre Tordera acollirà la 29a Trobada Comarcal de gegants del Maresme


El proper dissabte 28 de setembre se celebrarà a Tordera la 29a Trobada Comarcal de gegants del Maresme amb la participació de 22 colles geganteres. 

Fa un any, a Alella, es va escollir el gegant Pere Botero com a Hereu dels gegants del Maresme i ha representat la comarca durant tot aquest any. Ara arriba el moment de passar el relleu a un altre gegant del Maresme. 

La plantada de les colles geganteres serà a les 17:00h a l’Av. dels Països Catalans, a les 18:00h s’iniciarà una cercavila pels carrers Camí Ral, Folch i Torres, Santa Llúcia, Canigó, Plaça Pau Casals, Av.Fibracolor fins a arribar al Parc de La Mullera. La cap de colla a Tordera, Queralt Ametller explica per quin motiu es finalitza la cercavila en aquest indret.

trobada geganters 1

A les 19:30h es farà la Dansa del Maresme i l’elecció del gegant hereu 2019. Ametller detalla quin sistema s’utilitza per escollir l’elecció del gegant hereu.

trobada geganters 2

També destaca la Dansa del Maresme, que es farà a part final de la cercavila.

trobada geganters 3

La Colla de Geganters i Grallers de Tordera són els encarregats d’organitzar aquest esdeveniment comarcal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera.