Finalitzen les inscripcions pels cursos de català


El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza en tot el territori cursos de català per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció (Inicial, Bàsic i Elemental) i per a les que volen escriure’l adequadament (Intermedi i Suficiència). També ofereix cursos de perfeccionament per a les persones que l’han d’utilitzar de manera excel·lent. Per complementar l’oferta general, ofereix cursos d’aspectes concrets de la llengua. I un any més, aquests cursos seran presents a Tordera.

Enguany es duran a terme dos cursos de Bàsic 1. Un serà en horari de matí, de dimarts i dijous de 10:00h a 12:00h. El segon es realitzarà durant les tardes de 19:00 de la tarda i fins les 21:00h. Aquests cursos de Bàsic van dirigits per a persones adultes, a partir de 18 anys o fins i tot a partir de 16 amb autorització paterna o materna. Aina Torroella, tècnica de l’oficina de català pel consorci detalla per a qui més va dirigit aquest curs i en què consisteix.

cursos catala 1

Per inscriure’s, a més, només cal portar la documentació i informació personal. Cal recordar que hi ha un límit de 40 places entre aquests dos horaris. Torroella també explica la importància d’aquest curs.

cursos catala 2

Les inscripcions finalitzen aquest divendres. Totes les persones interessades en participar dels cursos de català s’han d’adreçar a l’oficina que està situada a la plaça de la Concòrdia (antigues galeries). També, podeu contactar via correu electrònic tordera@cpnl.cat o trucant al telèfon 937643717. Per les proves de nivell també cal contactar amb l’oficina.

Horaris d’atenció de l’Oficina de Català serà: dilluns i dimecres tardes, de 16:00 a 20:00h i dimarts i dijous matins, d’10:00 a 12:00h i divendres de 10:00h a 14:00h. Es poden consultar la resta de cursos a la comarca a l’enllaç del Consorci per la Normalització Lingüística: https://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos/