Detinguts dos homes per un robatori amb força en una benzinera de Tordera


Mossos d’Esquadra de la comissaria de Pineda de Mar juntament amb Policia Local de Tordera van detenir el dia 15 de setembre dos homes de 41 i 20 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Celrà (Gironès), com a presumptes autors d’un robatori amb força a Tordera.

 Els fets van succeir pels volts de les 02.10 hores del 15 de setembre quan la Policia Local de Tordera va rebre una trucada d’un veí en què informava que sentia forts cops provinents d’una benzinera de la localitat. Ràpidament es van adreçar dues dotacions al lloc i van observar com un vehicle, amb quatre homes al seu interior, marxava a gran velocitat de la benzinera.

 Les dues patrulles van fer un seguiment del vehicle que poc després es va estavellar en una rotonda. Els agents van veure com tres dels ocupants fugien a peu i el quart es quedava dins el cotxe. Els agents van escorcollar el vehicle, que constava sostret a la localitat de Celrà des del dia 13 de setembre, i van localitzar una caixa forta al seu interior, motiu pel qual van detenir aquest quart ocupant.

 Paral·lelament, els agents de la Policia Local de Tordera van informar dels fets i de la descripció dels tres homes fugits als Mossos d’Esquadra de Pineda de Mar que es van sumar a la seva recerca.

 Mitja hora més tard, una patrulla de Mossos d’Esquadra va localitzar un vehicle prop del camp de futbol de Tordera, a l’interior del qual hi havia un jove en actitud d’espera. Els agents el van identificar i en veure que coincidia amb la descripció d’un dels tres homes fugits, van escorcollar el vehicle, on van trobar diverses eines susceptibles de ser utilitzades per cometre robatoris amb força, motius pels quals també va quedar detingut.

 En el registre posterior de la benzinera es va poder comprovar que els lladres havien forçat la persiana de l’oficina, l’interior estava desordenat i hi havia una maça de ferro i una destral utilitzats per cometre el robatori.

 Als detinguts també se’ls investiga per la seva relació en un altre robatori amb força a la localitat de Celrà d’on van robar el vehicle que conduïen.

 Els 16 de setembre els dos detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.