Menys pluja de la prevista aquesta matinada i talls de llum en urbanitzacions de Tordera


Foto: Joan Martín

L’episodi de pluges ha estat menys intens del previst però es manté l’alerta per aiguats forts. Les tempestes de matinada no han causat incidències destacades tret d’algun tall de llum. En concret, a Tordera 284 habitatges s’han vist afectats per un tall de subministrament elèctric en diverses urbanitzacions. La llum en aquest habitatges s’ha restablert a mig matí. Durant la resta de la nit no s’han produït incidències destacables. En total aquesta matinada han caigut a Tordera uns 18 litres metre quadrat.

El volum de pluja no ha fet que rius i rieres augmentessin el cabal fins a superar les lleres i el límits de normalitat. Però Protecció Civil alerta que l’episodi de pluges no ha acabat i els cabals poden anar augmentant sobretot si els aiguats es desplacen a l’interior a les capçaleres. Cal  anar amb compte a la vora de rius i rieres, o en voler traspassar cursos d’aigua. Cal extremar la precaució en zones inundables i també a la vora del mar a causa del temporal i pels cops de vent