El Sentmenat HC venç al CPTordera per 2-4 en el primer partit de pretemporada dels torderencs


Aquest darrer passat cap de setmana el Pavelló Parroquial ha estat l’escenari de la quarta edició del torneig Marc Serra. Competició que com el seu nom indica, es celebra en honor a l’ex jugador del primer equip del CPTordera, Marc Serra, el qual va disputar tots els partits de la seva carrera al món de l’hoquei amb la mateixa samarreta, la groc i vermella durant 30 anys.

El torneig es va dividir de la següent manera:

-Divendres tarda: Juvenil i Júnior.

-Dissabte matí: Prebenjamí.

-Dissabte tarda: Iniciació 2013, Infantil, Catalana i Fem 13.

-Diumenge: Benjamí, Aleví i Ok Lliga Plata.

Carme Vila, presidenta del Club Patí Tordera, feia balanç de l’activitat que havien dut a terme.

Carme vila balanç Serra

El torneig Marc Serra va servir com a primer test pel conjunt dirigit per Xavi González. El primer partit de pretemporada del primer equip del Club Patí Tordera de l’OK Lliga Plata va finalitzar en derrota torderenca per 2-4 contra el Sentmenat de primera catalana.