S’habilita una nova aula pel Cicle Formatiu de Grau Mitjà a Tordera


Després que Tordera recuperés els cicles formatius de Grau Mitjà, a l’Institut Lluís Companys, aquest any se celebra l’ampliació d’aules per aquests estudis. L’any passat, Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tordera van condicionar l’antiga casa en desús del conserge de l’Institut Lluís Companys per tal de realitzar-hi  un cicle formatiu de microinformàtica i xarxes. Enguany s’està habilitant una nova aula per tal de realitzar el segon curs del cicle.

Actualment, les obres es troben en la fase final, a falta de col·locar els dispositius electrònics com els ordinadors. Per tal d’habilitar aquesta aula, s’ha hagut de seguir diferents actuacions, a càrrec de la brigada municipal del poble. Així ho explica en José Espinosa, encarregat de la brigada d’obres i serveis de l’Ajuntament de Tordera.

aula formativa cicle formatiu

A més, la brigada municipal també rep l’encàrrec, enguany, de fer una nova aula. En aquest cas, serà un espai per a l’AMPA de l’IES Lluís Companys.