La proclamació dels nous representats del pubillatge local, el correfoc i el pregó, principals actes de Festa Major a la vigília de Sant Bartomeu


Amb la vigília de Sant Bartomeu, arriben els dies plens d’actes de Festa Major al municipi. Com a novetat durant el matí tindrem diverses activitats familiar a la plaça. A les 9:00h recollida de brossa per l’entorn de Tordera a càrrec de Fridays For Future. El punt de trobada serà al Parc de la Sardana i s’iniciarà un petit recorregut per l’entorn. A les 11:00h es proposa posar color a la plaça amb guixos de color, a la mateixa hora tindrem jocs de Taula i l’opció de pujar al Campanar. Ho explica el regidor de festes, Pau Megias.

Pau mati divendres

A les 12:00h tindrem concert amb Anna&Santi concent acústic a la plaça de l’església. A les 19:00h memorial Octavio Delgado al camp municipal i taller de castells per a la canalla a la plaça de la concòrdia. A Continuació, assaig obert per a tothom dels castellers de l’Alt Maresme. A les19:30h es farà la proclamació dels representants del pubillatge local 2019, a la Plaça de l’església. Per tercer any consecutiu a més d’escollir els nous Pubilla i Hereu de Tordera, també es proclamarà la Pubilleta i l’Hereuet.

A les 22:00h començarà el correfoc de la Colla de Diables de Tordera. El recorregut serà el següent: carrers Faura, Sant Bartomeu, Ciutadans, Creus, Santa Llúcia, Folch i Torres, Camí Ral, Doctor Trueta, Sant Ramon, Ciutadans i Plaça de l’Església. En parlaven del correfoc la Maribel Tarifa presidenta de l’entitat i l’Ivan Romero el vicepresident.

diables correfoc

Finalitzat el correfoc es farà el prego a càrrec de la secció de patinatge del Club Patí Tordera. El regidor de festes, Pau Megias explica el motiu de fer el prego.

pregoner Pau

Just després del discurs, arriba una de les novetats d’enguany amb una cercavila de foc fins al Parc Prudenci Bertrana on començarà el concert amb el grups de versions Orquestra Maribel i SIxtus i Barraques.