Ja s’han venut totes les llotges de Festa Major de la Pista de l’Amistat


A les portes de la Festa Major, s’intensifiquen els preparatius per tots els actes de la celebració. Avui 12 d’agost era l’últim dia per comprar les llotges de l’envelat de festa major, però en aquesta edició, totes les llotges ja s’han vengut. Cada espai reservat estarà a la disposició del comprador per tots els actes (concerts i balls) que es facin a la Pista de l’Amistat els dies 24 i 25 d’agost. El preu de la llotja completa (6 cadires) era de 35 euros i el de les cadires individuals 10 euros.

El sorteig públic de la ubicació de les llotges es farà el dijous, 14 d’agost, a la sala de visites del Jutjat de Pau.

Per altra banda, recordem que fins el proper dilluns, 19 d’agost, encara es poden comprar els tiquets pel Sopar Popular de Festa Major. El preu del sopar és de 15 euros i igual que les llotges, es pot pagar amb targeta a l’Ajuntament o per transferència bancària, al mateix numero del compte de les llotges, fent constar el nom. El menú del sopar popular consta d’amanida, assortit d’embotits, pollastre i botifarra, vi, refresc, aigua, cava, postres i cafès. Després del sopar, com cada any, hi haurà ball amb el grup Àngel i Pol. A més, com l’any passat, el centre de distribució d’aliments, el De Tots, farà recollida d’aliments de primera necessitat a partir de les 8 del vespre.