El rebost “De Tots” tancarà per vacances d’estiu


El rebost “De Tots”, situat al polígon de Can Verdalet, restarà tancat per vacances del 15 al 31 d’Agost. Per això mateix, s’intensificaran els dies d’entrega del subministres per tal de que ningú es quedi sense els seus béns necessaris.

Per tal de fer-ho possible, el bus urbà, que normalment fa una aturada els dimarts i els dijous a la porta del rebost, també variarà les seves parades per tal de poder arribar més dies a la nau i fer que els que ho necessitin no es quedin sense les seves entregues abans de les vacances. Aquest son els dies de lliurament del mes d’Agost en què es pot fer servir el bus per tal d’arribar fins al local: El primer de tots serà el proper dimarts 6 d’agost. A la mateixa setmana, el dijous 8 d’agost i el divendres 9 d’agost (Lliurament especial). L’última setmana on es podrà serà la següent, en aquest cas en dos dies diferents: Dimarts 13 d’agost i, finalment, Dimecres 14 d’agost (Lliurament especial).