Aquest dissabte arriba el segon dia del Festival La Peixera


Segona i última proposta del festival La Peixera aquest dissabte. Enguany s’arriba a la vintena edició de La Peixera, un festival multidisciplinari que se celebra els estius al Parc Prudenci Bertrana de Tordera. S’ha convertit en un espai de promoció i creació artística que apropa propostes alternatives a la gent de Tordera. A més, fomenta la promoció d’artistes locals que sovint no tenen cabuda en circuits comercials.

Aquest dissabte, 20 de juliol tindrem a les 18:30 al Parc Prudenci Bertrana actuació de Taller de Circ amb Circ Petit, Taller amb l’esplai El Garbell, Piñatas amb Cor, Impro Con Limon i la colla infantil de diables de Tordera. A la nit, al mateix parc Prudenci Bertrana arriba l’actuació de la Luciérnagas Teatro, La Paya S.A, Rinkonete i presentat per Héctor. En dóna detalls la presidenta de la Peixera, Montse Haro.

peixera 20 juliol

El Festival La Peixera s’ha anat guanyant un públic que sobrepassa els límits del poble i la comarca. Actualment, s’ha consolidat com un format de festival basat en l’interès per apropar el públic a l’artista i l’artista al públic. Des de l’organització es recorda que no cal entrada ni inscripció prèvia.