L’ASSOCIACIÓ D’AFECTATS DE FIBROMIÀLGIA DE TORDERA, L’ALT MARESME I LA SELVA ORGANITZEN AVUI EN MOTIU DEL DIA MUNDIAL DE LA MALALTIA UNA LECTURA D’UN MANIFEST.


Avui és celebra el dia mundial de la fibromiàlgia i el síndrome de fatiga crònica. Per aquest motiu, l’associació d’afectats de fibromiàlgia de Tordera, l’Alt Maresme i la Selva realitza avui una trobada a la plaça de l’Ajuntament, on es llegirà el segon manifest de la malaltia a càrrec de l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia. En aquest acte han estat convidats tots els alcaldes, regidors, directors dels hospitals comarcals, directors i metges dels centres d’assistència primària i membres de totes les entitats i associacions de les poblacions de l’Alt Maresme i la Selva, a qui se’ls farà entrega del Manifest, tal i com explica la portaveu de l’Associació de Fibromiàlgia de Tordera, Anna Garcia.

La lectura del segon manifest de la fibromiàlgia i síndrome de fatiga crònica, serà avui a les 6 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament i està obert a tothom.