CUP Tordera ha decidit presentar-se a les eleccions municipals de 2019


El passat dissabte 2 de febrer de 2019, l’Assemblea Local de la Candidatura d’Unitat Popular de Tordera va decidir, després d’un període de debat, reflexió i votació, presentar candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig de 2019. La llista es donarà a conèixer en les properes setmanes. Oriol Serra, membre de la CUP Tordera, explica l’inici del projecte polític.

oriol cup tordera 1

A partir d’ara, posen fil a l’agulla en l’elaboració del programa electoral, després de prop d’un any en què hem anat articulant el projecte polític de l’assemblea local del nostre poble. Aquesta nova etapa que s’enceta permetrà a la ciutadania del municipi participar d’assemblees obertes i espais de debat on aportar idees, iniciatives, experiències i preguntes que enriquiran tant el programa com les propostes que està teixint l’assemblea local. Oriol Serra explica l’objectiu de les municipals del proper mes de maig.

oriol cup tordera 2

L’objectiu és fer avançar Tordera cap un futur més equitatiu, socialment just, ecològicament responsable, feminista i transparent, enfocat als ciutadans i no al capital.