La Tordera arriba a un cabal d’aigua de 181 metres cúbics per segon i una altura de 196cm


Les darreres pluges han fet augmentar el cabal dels rius i millorar la situació de la Tordera. A l’Estació de Can Simó de Fogars de la Selva s’han registrat uns 181 metres cúbics per segon. Fins fa uns dies només baixaven 3 metres cúbics per segon. El nivell del riu ha arribat a les 7:00h als 196cm, quan el normal és 54cm. Les pluges permeten carregar d’aigua els aqüífers subterranis. 

El departament d’Interior de la Generalitat demana molta precaució i que es vigilin els accessos a la llera, als guals i punts baixos del riu Tordera davant l’augment del seu cabal a les últimes hores.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca