LES FARMÀCIES DE TORDERA RECULLEN MATERIAL HIGIÈNIC PER A LA CARAVANA CATALANA D’AJUDA HUMANITÀRIA AL POBLE SAHARAUÍ.


L’Associació de Voluntariat de Tordera i l’Associació Catalana d’amics del poble Sahrauí promouen a Tordera la 12a Caravana catalana d’ajut humanitari per al poble saharauí.
Des del moviment solidari per al Sàhara aquestes setmanes s’està realitzant una recollida popular inclosa en la 12a Caravana catalana d’ajut humanitari pel poble saharauí que pretén superar les 200 tones de sabó, xampú i gel.

Totes les persones que vulguin participar en aquesta iniciativa solidària poden dur material higiènic a qualsevol de les farmàcies de Tordera (Vendrell, de la Peña, Tiburcio i Juncà). 

La disminució de l’ajuda humanitària dels organismes internacionals als campaments ha agreujat les condicions de vida dels refugiats i refugiades saharauís. Per aquest motiu es demana a la població que participi en aquesta campanya solidària de recollida de material higiènic.