EL CLUB FUTBOL TORDERA ORGANITZA ELS PRÒXIMS 10 I 11 DE JUNY LA NOVENA EDICIÓ DEL MEMORIAL JOSEP BARCELÓ. AQUEST CLUB ÉS AVUI EL CONVIDAT A L’ENTREVISTA AMB LES ENTITATS DE CADA DILLUNS.


El IXè Memorial Josep Barceló, un dels torneigs de futbol base més prestigiosos de Catalunya organitzat pel CF TORDERA, es posa en marxa amb un format idèntic al de l’exitosa edició passada. El mundialet de futbol 7 es disputarà els pròxims 10 i 11 de juny en el Camp d’Esports Municipal de Tordera, sobre gespa artificial. El responsable de l’area de serveis, Jordi Massana i el coordinador del club, Lauren Florido, parlen en l’espai de les entitats de Ràdio Tordera sobre el memorial.
En aquest sentit, Jordi Massana enumera els equips participants aquest any en el memorial de futbol base “Josep Barceló”.

L’objectiu d’aquest mundialet de clubs –que enguany coincideix amb l’inici del Mundial d’Alemanya— és doble: incentivar les joves promeses i promocionar el futbol base nacional d’on sortiran els futurs cracs del nostre futbol. En l’entrevista de l’espai “La terenyina” els responsables del club futbol Tordera, expliquen la situació del primer equip, entre d’altres aspectes de l’actualitat del club. Aquesta entrevista la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 i 7 del migdia i dissabte desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.