AQUEST CAP DE DE SETMANA EL CLUB PATÍ TORDERA COMENÇA LA TEMPORADA AMB L’OBJECTIU DE LA PERMANÈNCIA EN UNA LLIGA QUE ES PRESENTA MOLT IGUALADA


04-RFEP-copiaEl Club Patí Tordera ja està a punt per afrontar un nou curs esportiu a la primera nacional espanyola.  Des del passat mes d’agost, el primer equip d’hoquei patins s’ha anat preparant i entrenant per iniciar amb garanties aquesta temporada que es presenta més igualada en comparació amb anys anteriors. Així ho creu, l’entrenador asturià del conjunt torderenc Sergio Alonso.

 

Alonso cpt 1

 

La plantilla del CPTordera presenta cares noves que segueixen unint-se al bloc de sis jugadors que repeteixen respecte l’any passat. El canvi més important es viurà a la porteria amb dos nous porters joves que lluitaran per la titularitat setmana rere setmana. Pel que fa a la pretemporada, els torderencs només han perduts els dos amistosos que han disputat contra equips de l’oklliga. La resta dels enfrontaments, els grocs i vermells s’han emportat la victòria. Alonso fa un bon balanç de la preparació tot i que avisa que el més important encara no ha arribat.

 

Alonso cpt 2

 

Sergio Alonso és el tercer any que dirigeix l’equip de la primera nacional espanyola.

Es mostra content pel projecte esportiu que entrena i comenta que el que més li agrada és poder mantenir bloc de jugadors d’anys anteriors.

 

Alonso cpt 3

 

El Club Patí Tordera debutarà aquest dissabte a les 20:30h a la pista del Mataró. Podreu seguir tots els partits de casa i fora amb Ràdio Tordera a través de les retransmissions de “Som Club Patí Tordera” que estaran conduïdes per en Xavi Serra, Pau Tusell, Marc Salichs, Pau Muñoz i Adrià Ruiz.

 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca