AVUI FINALITZA EL TERMINI PER ADQUIRIR ELS TIQUETS DE PARTICIPACIÓ EN LA VUITENA EDICIÓ DEL CERCATASQUES, QUE TINDRÀ LLOC LA NIT DEL DIVENDRES 25 D’AGOST.


La regidoria de joventut tanca avui el període de venda dels tiquets per participar en el Cercatasques de la festa major. Com en altres edicions, les persones majors de 18 anys que estiguin interessades a participar-hi cal que es dirigeixin als punts de venda habituals: l’àrea de joventut de l’ajuntament de Tordera o bé a ràdio Tordera. El preu del tiquet és de 12 euros per persona. Aquest any el Cercatasques se celebrarà el divendres 25 d’agost a partir de la 11 de la nit i comptarà amb la participació d’una dotzena de bars i restaurants del municipi. Enguany l’activitat constarà de dos recorreguts, que sortiran des del parc de la sardana i finalitzaran a la plaça de l’església on hi haurà la discoteca mòbil Platja d’Aro i barraques.
Aquesta serà la vuitena vegada que el programa d’actes de la festa major incorpora del cercatasques, una activitat que s’ha convertit en una cita obligada per la majoria de joves del municipi.