Policia Local i Mossos d’Esquadra intervenen en un operatiu per tranquil·litzar un veí amb problemes mentals


operatu policial cami ralPolicia Local i Mossos d’Esquadra han intervingut aquesta tarda en un operatiu per tranquil·litzar un veí que pateix problemes mentals i que es trobava molt agressiu. L’home es trobava al balcó del seu habitatge, on n’és ocupa, un bloc de pisos del Camí Ral, a tocar de l’Avinguda Fibracolor. Davant l’amenaça que tenia una bombona de butà amb un encenedor, s’ha procedit a desallotjar el bloc.

Posteriorment, l’home ha continuat actuant agressivament tirant diversos objectes a la via pública.Les autoritats policials han intentat convèncer l’home per anar en un centre mèdic mental, però no hi ha accedit. La policia ha valorat entrar al pis, però s’ha desestimat al no disposar d’una ordre judicial.

Segons apunta la policia, l’expectació dels veïns feia augmentar l’excitació de l’home i per aquest motiu s’ha optat per finalitzar el dispositiu. Els Mossos d’Esquadra han fet la valoració que no hi havia un risc evident per les persones i s’esperarà a que l’home estigui més tranquil.